You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına kırmızıınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Sav konusu hayat kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça esaslı açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık derunin yeğleme edilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yekta kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olası yangın yangın kapısı ve benzeri müstacel durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara müsait şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Report this wiki page